Kuinka vaihdat kesäilmat Masin renkaisiin

Näin vaihdat Masiin/Rasiin ja moneen muuhun renkaan ilmat.

Masin ja Rasin renkaita on sekä pulteilla kasattavila että lukkorenkaallisilla vanteilla. Tunnistat version pulteista tai niiden puuttumisesta. Tällä kertaa puuhastelemme lukkovanteelisten versioiden kanssa tarkoituksena vaihtaa sisuskumi.

1. Päästä sisuskumi hengittämään vapaasti, eli sielu pois. Jos ei ilmaa tule tai et ole varma ettet ole ajanut rengasta miinaan, tarkasta ettei venttiilissä ole jatkoja. Jos on, poista jatko ja ruuvaa sielu pois venttiilistä. Helpottaa seuraavaa vaihetta.

2. Paina vanteen ulkopuolta sisään niin että saat kaivettua lukkorenkaan pois. Nosta lopuksi vanteen puolisko pois.

3. poista kiilarengas renkaan ja vanteen välistä. pyöräytä rengas-vanne paketti ympäri jos et ole pioneeri, ja ”nosta” vanne pois kumilta varoen ettet riko venttiiliä. Voi olla että jokin edellisistä oli tiukassa, joten käytä sopivia työkaluja.Ruosteen ei myöskään ole huomattu helpottavan työtä.

4. nosta vannenauha ja sisäfile pois renkaan sisältä. Jos olet onnekas pyörän sisällä voi myös olla koirallesi loppuelämän purulelut.

Kasaaminen käänteisessä järjestyksessä, saa suorittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.